Bläck & Toners direkt till dörren

Nordicink startades 1998 som ett UF-företag med ambitionen att enkelt kunna återanvända och refilla bläckpatroner. Idag är Nordicink en av marknadens ledande leverantörer av bläck och toners med både orginal och kompatibla produkter i sortimentet.

Hos Nordicink handlar du bläckpatroner, toner, kontorsvaror och lasertoner till riktigt låga priser. Vi har idag ett av Sveriges bredaste sortiment och säljer till både företag och privatpersoner. Nordicink har idag mer än 250 000 nöjda kunder och fortsätter växa på en marknad med hård konkurrens.

Nordicink har idag e-handelsbutiker i Sverige och Finland och fortsätter expandera med nya marknader i sikte. 2014 blev Nordicink för fjärde året i rad utsedda till Årets E-handlare av våra kunder genom Pricerunner i kategorin Bläck & Toners.

Besök sidan den svenska sidan på www.nordicink.se. Nordicink säljer även bläck och toner i Finland på www.nordicink.fi.

Bläck & Toners

Vi erbjuder ett stort urval av bläck & toners till din skrivare. Vi har produkter till de flesta kända skrivarna i olika prisklasser. Vi har cirka 20 000 produkter vi kan erbjuda med snabba leveranser.

Original

Vi har originalprodukter från alla de stora och välkända skrivartillverkarna. Tack vare våra stora inköpsvolymer kan vi pressa priserna till förmånliga nivåer för dig som konsument.

Optimum

En serie som består av premiumprodukter med högsta kvalité till marknadens vanligaste skrivare. När du har stora krav på utskrifter, drift och samtidigt vill spara pengar.

Kompatibelt

När priset är det viktigaste. Vi har genom våra stora volymer en egen serie av bläck och toners där vi pressat priserna rejält utan mellanhänder.