NordicFeel  – Komplett skönhetsbutik på nätet

NordicFeel startades 2006 och har snabbt vuxit till att idag vara en av Sveriges ledande e-handlare inom skönhet.

Historien låter påvisa att om engagemang och intresse finns så kan man lyckas bygga ett företag från grunden i en bransch som är så hårt konkurrensutsatt att de flesta skulle tveka att ge sig in i den.

Idag erbjuder NordicFeel ett brett sortiment av skönhetsprodukter inom Parfym, Hudvård, Hårvård och Makeup och har över 13 000 välkända och populära artiklar i lager. Bolaget är verksamt i Sverige, Norge, Danmark och Finland och över 600 000 nöjda kunder. NordicFeel har 6 år i rad blivit utsett till Årets E-handlare inom kategorin Skönhet av Pricerunner.

Besök www.nordicfeel.se, eller våra internationella sidor www.nordicfeel.no, www.nordicfeel.fi och www.nordicfeel.dk.

Parfym

Vi har Sveriges största utbud av parfym med välkända varumärken som Hugo Boss, Prada, Escada, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Victoria Secrets med fler.

Hudvård

Ett brett sortiment av kända varumärken så som Decléor, Biotherm, MD Formulations, Löwengrip Care & Color och Chanel. Vi växer hela tiden inom segmentet och eftersträvar att löpande utöka med populära och prisvärda produkter.

Hårvård

Ett stort utbud av marknadsledande hårvårdsserier inom både schampo, balsam, styling och värmeverktyg så som Loreal, American Crew, Kérastase, Lanza med fler. Sortimentet fortsätter utökas kraftigt med ännu fler varumärken.

Make-up

Vi har fullsortiment inom flera populära serier och varumärken och breddar hela tiden med ännu fler attraktiva produkter inom nagellack, läppstift, puder och mascara.