Allt för kontoret på ett ställe

Kontoret.se är vårt senaste tillskott och startades i början av 2014 som en del av Nordicink AB. Vi utmanar nu en bransch som länge stått stilla och förenklar för företag att handla sina kontorsprodukter på ett ställe och levererat hela vägen vilket sparar både tid och pengar. Kontoret.se har över 9000 artiklar inom kontorsmaterial och kontorstillbehör i lager till riktigt låga priser.

Kontoret.se har som mål att erbjuda snabba leveranser, stort sortiment och att alltid erbjuda dig som kund vårt lägsta möjliga pris.

Besök sidan – www.kontoret.se

 

Utmanare

Vi utmanar nu kontorsmaterialbranschen och erbjuder både företag och privatpersoner att handla on-line till förmånliga priser med så få mellanhänder som möjligt.

Allt för kontoret

Vi erbjuder ett brett sortiment med allt du behöver för ditt kontor. Vi har idag över 9000 artiklar och utökar löpande sortimentet i takt med efterfrågan.

Spara tid

Handla ditt kontorsmaterial på nätet och spara tid, både på inköp men också på leverans. Vi erbjuder leverans direkt till dörren, oftast dagen efter om du beställer innan kl 17.

Fakturakollen

Scanna och maila in din senaste kontorsmaterialfaktura till oss så hjälper vi dig att beräkna hur mycket du kan spara på att köpa direkt via oss. Vi har priser som tål att jämföras.