Om oss

Nordic E-commerce Group AB är moderbolag i en företagsgrupp bestående av flera affärsområden med e-handel som inriktning. Företaget har sin bas i Växjö där såväl lager som kontor finns. Företaget har i dagsläget ca 55 medarbetare och omsatte 2014 cirka 300 mkr. Våra verksamheter är NordicInk, NordicFeel, Kontoret.se, BeautyPlanet, Patroner.se och CheapInk.

Vår affärsidé är att vi genom en överlägsen effektivitet i logistikkedjan och högsta tänkbara servicenivå ska uppfattas som det ledande e-handelsbolaget i Norden. Varje segment inom NECG ska visa lönsamhet på egna meriter.

Nordic E-commerce Group har huvuddelen av verksamheten i Sverige men har som mål att i nästa skede bli ett väletablerat nordiskt företag. Förutom Sverige har NordicFeel försäljning i Finland, Norge och Danmark. Under 2015 expanderar även NordicInk och öppnar e-handel mot Finland.

Vår vision är lika kort som enkel: Nordic E-Commerce Group ska vara bland de ledande e-handelsföretagen i Norden i utvalda sortiment.

NECG är idag väl positionerat och strukturerat för att dra fördel av den pågående övergången från traditionell detaljhandel till e-handel.

Lager-panorama2