Sommarvikarier på timmar till Plock & Pack sökes

Till huvudkontoret strax utanför Växjö söker vi på NordicFeel serviceinriktade sommarvikarier för lagerarbete på timmar. Koncernen NECG består av ett antal expansiva e-handelsbolag, däribland NordicFeel. Tjänsterna innebär i huvudsak att du arbetar med NordicFeels skönhetssortiment, men du kommer även till viss del arbeta med de övriga bolagens sortiment.

Du har en avgörande roll i arbetet med kundnöjdhet eftersom du är den som har sista handen vid paketet som sedan når våra kunder. Därför är det extra viktigt för oss att du är serviceinriktad och beredd på att ge det lilla extra när det behövs. Hos oss arbetar du i ett högt tempo där du ansvarar för att ge våra kunder utmärkt service på ett proffsigt sätt. Andra egenskaper som vi lägger stor vikt vid är att du är stresstålig, har datavana samt arbetar lika bra i teamet som på egen hand.

NordicFeel startades 2006 och har snabbt vuxit till att idag vara en av Sveriges ledande e-handlare inom skönhet. Företaget är verksamt i Sverige, Norge, Danmark och Finland och har sex år i rad blivit utsett till Årets E-handlare inom kategorin Skönhet av Pricerunner.

Välkommen att mejla in din ansökan så snart som möjligt till jobb@necg.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att mejla samma adressen ovan. Tjänsterna tillsätts löpande.

Ansök om tjänsten

Skicka gärna in din ansökan till oss via formuläret nedan. Du kan bifoga upp till 4 filer som t.ex CV eller personligt brev.

Please leave this field empty.