Jobba hos oss

Nordic E-Commerce Group (NECG) är en framgångsrik e-handelskoncern med många av nordens mest välkända och uppskattade varumärken. Sedan starten 1998 har gruppen utökat och breddat sin produktportfölj till att idag vara en ledande e-handelsaktör genom Nordicink, NordicFeel, och Kontoret.se. Våra bolag är verksamma på den nordiska marknaden. Det betyder att vi löpande söker kompetenta och engagerade människor, som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling.

Vi som jobbar inom NECG brinner för det vi gör, därför drar vi oss inte för att kavla upp ärmarna och ta action. För vi vet, att det är just vårt driv och vår hunger för resultat och kundnöjdhet, som gör oss till en ledande aktör i den dynamiska tillväxtsektor som e-handel är.

Vill du vara en del av NECG´s framgångar? Vi söker individer som stimuleras av en miljö där de uppmuntras att ta egna initiativ och får ta mycket eget ansvar, någon som har passion för e-handel och affärer.

Känner du att just din insats kan ta NECG ännu ett steg framåt? Titta igenom våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan. Vi erbjuder roller inom ett stort antal verksamhetsområden – från inköp och marknad till IT, logistik eller ekonomi.

Se vilka tjänster vi har lediga just nu